Si alguna vegada t’has plantejat aconseguir els teus somnis, benvingut, has trobat el programa esportiu que t’aproparà al teu objectiu. Serem el teu Tutor (Advisor), que t’acompanya en cada pas que hagis de donar. Tenim diferents programes que s’adapten a les teves necessitats, escull el que més t’agradi i començem a tutoritzar el teu creixement esportiu. Així de fàcil, tu tries i nosaltres t’acompanyem

 

GLT Advisor, el teu programa esportiu

GLT Advisor és el teu guia esportiu i el primer programa de creixement esportiu integral que crea i optimitza el teu potencial com a esportista. El concepte Advisor, és molt simple: ofereix als joves esportistes, l’oportunitat de treballar la Piràmide Esportiva-DIP, entrenament esportiu, creixement emocional i preparació física.

Un creixement esportiu equilibrat no sempre és fàcil i està a l’abast de tots els esportistes. Poder desenvolupar el talent o les capacitats d’un esportista, pot semblar complex, inaccessible i en alguns casos poc econòmic, per a la majoria d’esportistes. Advisor et tutoritzarà el teu creixement esportiu i et guiarà en cada un dels passos que hagis de donar en cada moment. Un entrenament de qualitat, els nostres professionals experimentats i programes de màxima de qualitat, t’estan esperant.

NITWorkout

Avançar, aconseguir el que et proposes suposa esforç, entrenament, sofriment …
Existeix la sort? No ho sabem … però el que sí que sabem és que tot està a les nostres mans …
Un nou dia, un nou repte (Josef Ajram)

 

Dossier GLT AdvisorDescarregar Dossier GLT Advisor